INFRACȚIUNE  (ART.77 – d)

Revista de educație interculturală- „Tradiții și obiceiuri la români” https://www.calameo.com › books Sunt ,,constrânsă” de circumstanțe să vă las aici aceste rânduri; La pagina unsprezece (11) aveți un pasaj: copiat : Camelia Opriţa în Odă satului românesc (septembrie 2016).  Iar furtul online este, de asemene – INFRACȚIUNE.

http://www.citatepedia.ro/index.php?id=409189

Cum să ne mântuim când suntem strâini de acest popor cu tradiţii care a fost binecuvântat de Dumnezeu?

Dumnezeu era la început pe buzele tuturor, dar, încet – încet s-a răcit sângele nostru Parcă cineva l-ar fi scos din noi şi înlocuit cu un ocean de gheaţă.

Tradiţiile sunt cele care ne dau rădăcini să ne ţină drepţi în faţa Celor Patru Vânturi.

Camelia Opriţa – Odă satului românesc

http://www.citatepedia.ro/index.php?id=402933

Un gând despre „INFRACȚIUNE  (ART.77 – d)

 1. Am luat atitudine și pe site-ul Calameo unde doamnele și-au publicat așa zisa creație într-o revistă de educație interculturală (!!!)… Măi, măi, măi, ca să vezi și să nu crezi… Tovarășele doamne profesoare au furat pasaje întregi de la autori care au publicat eseuri în cărți și reviste.
  Exemplul de aici, în publicația dânselor, la pagina 11, tovarășele doamne profesoare, și-au însușit un pasaj întreg din Odă satului românesc, eseu al autoarei Camelia Oprița : ……” Pe lângă admiraţia personală a acestui univers, mi s-a părut important să ne amintim de frumuseţile cu care a fost înzestrat cel mai frumos sat din România; Al tău.
  Pentru că cel mai frumos sat din România este în primul rând Satul tău.”. .. Și e mult mai lung…
  Nu numai că e o infracțiune furtul propriu-zis, dar e și o lezare morală a autorului care meșterește din cuvinte imaginile cu migală, cu trudă, cu tocirea nervilor…
  Întrebarea pentru aceste tovarășe doamne profesoare infractoare: cum puteți publica o revistă educațională cu texte furate? Și mai sunteți și profe. Dacă tovarășea profă e infractoare, atunci ce exemplu poate lua un elev de la acest cadru didactic josnic?

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s